Személyi asszisztens, titkár munkakörbe keresek részmunkaidőben foglalkoztatandó hölgyet.

Munkanap: asszisztensi feladatok ellátása minden héten a csütörtöki rendelésünkön (7.40-18.00 óráig), és ha ezen felül további munkaórákat szeretne vállalni, akkor kedden, szerdán délután 16.00-20.00 óra között.

Akit keresek: 30-45 év közötti hölgyet, aki szeretni tudja a munkahelyét és békében tolerálni esetleg kedvelni munkatársait, akinek erényei között szerepel a megbízhatóság, őszinteség, kreativitás, jó kommunikációs készség, aki szereti az embereket, aki nem rest bevallani, ha esetleg hibázik (mindannyiunkkal előfordulhat) és nemcsak attól lesz feldobva, ha a munkaidőnek vége van.

Mivel a rendelőben folyó sokrétű munka betanítást igényel, ez pedig tőlünk energiát, kérem, hogy néhány hónapos tervekkel ne keressen, csak ha évekre tervez velünk! Egészségügyi végzettség ehhez a munkakörhöz NEM szükséges, de természetesen előnyös.

Ha az asszisztensi feladatokat sikerrel látja el, akkor a későbbiekben teljes állásban folytathatja a nálunk végzett munkát, ennek keretében titkári feladatokra is számíthat, ami további változatosságot biztosít és több kreativitást igényel.

Érdeklődők közvetlen engem keressenek, személyes beszélgetésre egyeztetek az érdeklődőkkel időpontot a rendelőnkbe.

dr Ujházy András

(06-30-960-7318)