Rendeléseink a koronavírus járvány miatt 2020.03.23-tól:
Kedves Pácienseink!
Kérem, hogy rendelőnket a járvány idején a páciensek és az egészségügyi dolgozók személyes találkozásainak limitálása céljából akkor keressék fel, ha a következőkben kell segítenünk Önöknek:
  1. nőgyógyászati panaszok állnak fenn (pl. nőgyógyászati fertőzés, rendellenes hüvelyi vérzés, alhasi fájdalmak, esemény utáni fogamzásgátlás, akut húgyúti fertőzés panasza),
  2. ha a vizsgálat halasztása egészségkárosodás kockázatával jár (pl. várandós gondozás, korábbi kóros cytologiai lelet vagy HPV pozitivitás miatt javasolt cytologiai kontroll, méhszájon végzett műtét – conisatio utáni gyakoribb cytologiai kontroll, várandósság igazolása – méhen belüli terhesség igazolása, korábban ultrahangvizsgálattal igazolt kóros lelet javasolt, esedékes kontrollja).

A panaszmentesség melletti szűrővizsgálatokat (ha korábbi cytologiai leletei negatívak voltak és HPV pozitivitás nem áll fenn), kérem, hogy NE a járvány idején végeztessék el ezzel is csökkentve az egészségügyi dolgozók és a páciensek személyes találkozásait!

Kérjük, ha hőemelkedése, láza, köhögése, mellkasi fájdalma, rossz közérzete van, akkor NE kérjen időpontot rendelőnkbe vagy időben mondja le időpontját és tüneteivel az illetékes infektológiai osztályt keresse fel!
Rendelőnk berendezési tárgyainak rendszeres fertőtlenítésével próbálunk biztonságos tárgyi feltételeket teremteni pácienseinknek és saját munkatársainknak is. Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében megérkezése után azonnal mosson kezet a váróteremből nyíló mosdóban, majd a vizsgáló helységbe lépve használja a kézfertőtlenítőt, köszönjük!
Köszönjük megértésüket!

Kedves Hölgyek!

Rendelésemen előjegyzés alapján fogadjuk a pácienseket. Gyermeknőgyógyászati járóbeteg-ellátásra, nőgyógyászati járóbeteg-ellátásra és várandós gondozásra kérhetnek hozzám időpontot.
Krónikus, régóta fennálló, visszatérő hüvelyfertőzés, együttléthez kötődő húgyúti panaszok kivizsgálását, kezelését Dr. Ujházy végzi, ilyen panasszal hozzá kérjenek időpontot!
Kérem, hogy a rendelővel kapcsolatos további információkról (megközelíthetőség, árak) tájékozódjanak a honlapon!

Asszisztens elérhetősége

A rendelési előjegyzést végző asszisztensnő Lovas Alexandra, a következő telefonszámon kérhetnek tőle a rendelésemre időpontot: 06-30-722-6879.
Elérhetősége: hétfőtől péntekig 9-17 óra között. Rendelési időben a kolléganő nem mindig tudja a hívásokat fogadni, ilyen esetben később visszahívja Önt.

Előjegyzett rendelési időpont lemondását SMS-ben kérjük, lehetőleg 2 nappal a kapott időpont előtt
(az SMS-ben név, időpont megjelölésével). Ezt amiatt kérjük, hogy az akut panaszok (fertőzés, hasi fájdalom) miatt időpontra váró pácienseinknek a betelt rendelési napokon lehetőségünk legyen vizsgálati lehetőséget biztosítani.

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját (a foglalt időpont előtt 4 órán belül) illetve nem mondja le és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben szakmai kérdése van, minden héten HÉTFŐN és CSÜTÖRTÖKÖN 16:00-17:00 KÖZÖTT szívesen fogadom hívását, készséggel válaszolok Önnek. Elérhetőségem: 0630/947-44-88. 

Amennyiben nem áll módomban felvenni a telefont, kérem, a következő rövid sms-t írja a kérdés részletezése nélkül: “Doktornő, kérdésem van.” Amint az időm engedi, visszahívom.

Akut, halasztást nem tűrő panasz, rosszullét esetén kérem, ne várja a telefonos visszahívásom, hanem haladéktalanul forduljon a területileg illetékes szülészeti és nőgyógyászati betegellátó intézményhez (kórház/klinika)!

Dr. Vajna Rita