Kedves Hölgyek!

Rendelésemen előjegyzés alapján fogadjuk a pácienseket. Gyermeknőgyógyászati járóbeteg-ellátásra, nőgyógyászati járóbeteg-ellátásra és várandós gondozásra kérhetnek hozzám időpontot.
Krónikus, régóta fennálló, visszatérő hüvelyfertőzés, együttléthez kötődő húgyúti panaszok kivizsgálását, kezelését Dr. Ujházy végzi, ilyen panasszal hozzá kérjenek időpontot!
Kérem, hogy a rendelővel kapcsolatos további információkról (megközelíthetőség, árak) tájékozódjanak a honlapon!

Asszisztens elérhetősége

A rendelési előjegyzést Surányi Éva asszisztens, szülésznő irányítja, ő ad időpontot a rendeléseimre.
Telefonszám: 06-30-722-6879
Elérhetőség: hétfőtől péntekig 8-16 óra között. Rendelési időben a kolléganő nem mindig tudja a hívásokat fogadni, ilyen esetben később visszahívja Önt.

Előjegyzett rendelési időpont lemondását SMS-ben kérjük, lehetőleg 2 nappal a kapott időpont előtt
(az SMS-ben név, időpont megjelölésével). Ezt amiatt kérjük, hogy az akut panaszok (fertőzés, hasi fájdalom) miatt időpontra váró pácienseinknek a betelt rendelési napokon lehetőségünk legyen vizsgálati lehetőséget biztosítani.

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját (a foglalt időpont előtt 4 órán belül) illetve nem mondja le és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben szakmai kérdése van, minden héten HÉTFŐN és CSÜTÖRTÖKÖN 16:00-17:00 KÖZÖTT szívesen fogadom hívását, készséggel válaszolok Önnek. Elérhetőségem: 0630/947-44-88. 

Amennyiben nem áll módomban felvenni a telefont, kérem, a következő rövid sms-t írja a kérdés részletezése nélkül: “Doktornő, kérdésem van.” Amint az időm engedi, visszahívom.

Akut, halasztást nem tűrő panasz, rosszullét esetén kérem, ne várja a telefonos visszahívásom, hanem haladéktalanul forduljon a területileg illetékes szülészeti és nőgyógyászati betegellátó intézményhez (kórház/klinika)!

Dr. Vajna Rita