Tisztelt Hölgyek!
A 2021. novemberi szakvizsgámig a rendelésem szünetel, de hétfőn és csütörtökön 16:00-17:00 között elérhető vagyok a 0630/947-44-88-as telefonszámon.
Akut, halasztást nem tűrő panasz, rosszullét esetén kérem, ne várjon telefonos konzultációra, hanem haladéktalanul forduljon a területileg illetékes szülészeti és nőgyógyászati betegellátó intézményhez (kórház/klinika)!
Dr. Vajna Rita

 

 

 

Rendelőnk berendezési tárgyainak rendszeres fertőtlenítésével próbálunk biztonságos tárgyi feltételeket teremteni pácienseinknek és saját munkatársainknak is. Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében viseljen maszkot, megérkezése után azonnal mosson kezet a váróteremből nyíló mosdóban, majd a vizsgáló helységbe lépve használja a kézfertőtlenítőt, köszönjük! Kérjük, hogy a rendelésre a járvány idején ne hozzon kísérőt magával, a váróteremben csak páciensek tartózkodhatnak.

Rendelésemen előjegyzés alapján fogadjuk a pácienseket. Gyermeknőgyógyászati járóbeteg-ellátásra, nőgyógyászati járóbeteg-ellátásra és várandós gondozásra kérhetnek hozzám időpontot.
Krónikus, régóta fennálló, visszatérő hüvelyfertőzés, együttléthez kötődő húgyúti panaszok kivizsgálását, kezelését Dr. Ujházy végzi, ilyen panasszal hozzá kérjenek időpontot!
Kérem, hogy a rendelővel kapcsolatos további információkról (megközelíthetőség, árak) tájékozódjanak a honlapon!

 

Asszisztens elérhetősége