Asszisztens elérhetősége

Mitruska Kitty asszisztens, szülésznő hétfőn, kedden, szerdán és pénteken ad időpontot a rendeléseimre, csütörtökön helyettes kolléganő fogadja a hívásaikat.
Telefonszám: 06-30-360-3730
Elérhetőség: hétfőn és pénteken 9-17 óra között, kedden, szerdán és csütörtökön: rendelési időben (lásd Rendeléseink menüpontban). Kedden, szerdán és csütörtökön a kolléganők ebédszünete 13-14 óra között van. Rendelési időben a kolléganők nem mindig tudják a hívásokat fogadni, ilyen esetben később visszahívják Önt.

Előjegyzett rendelési időpont lemondását SMS-ben kérjük, lehetőleg 2 nappal a kapott időpont előtt
(az SMS-ben név, időpont megjelölésével). Ezt amiatt kérjük, hogy az akut panaszok (fertőzés, hasi fájdalom) miatt időpontra váró pácienseinknek a betelt rendelési napokon lehetőségünk legyen vizsgálati lehetőséget biztosítani.

Az asszisztensnő a délelőttre előjegyzett pácienseket előző nap délután, a délutánra előjegyzett pácienseket pedig aznap délelőtt felhívja és érdeklődik, hogy igénybe veszik-e az előjegyzett vizsgálati időpontjukat, várhatjuk-e a pácienst az előjegyzett időben a rendelőben. Köszönöm, hogy fogadják az asszisztensnő telefonos érdeklődését vagy ha nem tudják a hívást fogadni, köszönöm, hogy sms-ben válaszolnak neki!

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját a foglalt időpont előtt 4 órán belül, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben nem mondja le az előjegyzett időpontját és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 10000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Rendelési előjegyzési időpont nélkül kérhető vizsgálatok listáját az Áraink menüpontban foglaltuk össze. Ezek a vizsgálatok a rendelő forgalma miatt kedden, szerdán 8-12 óra között és 14.30-16 óra között, csütörtökön 8-12 óra között vehetők igénybe (az időpontra érkezett páciensek minden esetben elsőbbséget élveznek az ellátásban, emiatt az időpont nélkül érkezőknek sajnos várakozniuk kell). Nőgyógyászati vizsgálatot előjegyzési időpont nélkül nem végzünk.

Dr. Ujházy András elérhetősége

Telefonos konzultáció (06-30-960-7318) lehetséges a következő időintervallumokban, de nem feltétlen tudom azonnal fogadni a hívásokat:

Hétfő 9-16 óra között

Kedd / Szerda / Csütörtök: Sürgős szakmai kérdés esetén rendeléseink alatt asszisztensemet hívják! Ha kérdését nem tudják megbeszélni és a rendelés közben van szabad percem, visszahívom Önt.

Péntek: 8-14 óra között

dr Ujházy András

Email konzultáció

Kérem, hogy lehetőség szerint telefonon és NE email-en keressenek konzultáció céljából!
Köszönettel: dr Ujházy András