Asszisztens elérhetősége

Mitruska Kitty asszisztensnő hétfőn, kedden, szerdán és pénteken ad időpontot a rendeléseinkre, csütörtökön helyettes kolléganő fogadja a hívásaikat.
Telefonszám: 06-30-360-3730
Elérhetőség: hétfőn és pénteken 9-17 óra között, kedden, szerdán és csütörtökön: rendelési időben (lásd Rendeléseink menüpontban). Kedden, szerdán és csütörtökön a kolléganők ebédszünete 13-14 óra között van. Rendelési időben a kolléganők nem mindig tudják a hívásokat fogadni, ilyen esetben később visszahívják Önt.

Előjegyzett rendelési időpont lemondását SMS-ben kérjük, lehetőleg 2 nappal a kapott időpont előtt
(az SMS-ben név, időpont megjelölésével). Ezt amiatt kérjük, hogy az akut panaszok (fertőzés, hasi fájdalom) miatt időpontra váró pácienseinknek a betelt rendelési napokon lehetőségünk legyen vizsgálati lehetőséget biztosítani.

Az asszisztensnő a délelőttre előjegyzett pácienseket előző nap délután, a délutánra előjegyzett pácienseket pedig aznap délelőtt felhívja és érdeklődik, hogy igénybe veszik-e az előjegyzett vizsgálati időpontjukat, várhatjuk-e a pácienst az előjegyzett időben a rendelőben. Köszönöm, hogy fogadják az asszisztensnő telefonos érdeklődését vagy ha nem tudják a hívást fogadni, köszönöm, hogy sms-ben válaszolnak neki!

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját a foglalt időpont előtt 4 órán belül, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben nem mondja le az előjegyzett időpontját és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 10000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Dr. Ujházy András elérhetősége

Telefonos konzultáció (06-30-960-7318) lehetséges a következő időintervallumokban, de nem feltétlen tudom azonnal fogadni a hívásokat:

Hétfő 9-16 óra között

Kedd / Szerda / Csütörtök: Sürgős szakmai kérdés esetén rendeléseink alatt asszisztensemet hívják! Ha kérdését nem tudják megbeszélni és a rendelés közben van szabad percem, visszahívom Önt.

Péntek: 8-14 óra között

dr Ujházy András

Email konzultáció

Kérem, hogy lehetőség szerint telefonon és NE email-en keressenek konzultáció céljából!
Köszönettel: dr Ujházy András