Kedves Hölgyek!
Rendelőnk berendezési tárgyainak rendszeres fertőtlenítésével próbálunk biztonságos tárgyi feltételeket teremteni pácienseinknek és saját munkatársainknak is. Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében viseljen maszkot, megérkezése után azonnal mosson kezet a váróteremből nyíló mosdóban, majd a recepción használja a kézfertőtlenítőt, köszönjük! A rendelésre járvány idején csak egy olyan kísérőt hozhat magával, aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik. A kísérő védettségi igazolványát asszisztenseinknek kérjük felmutatni! Védettségi igazolvány hiányában járvány idején a rendelő területére kísérő nem léphet be, köszönjük megértésüket!
Online előjegyzés

 

Rendelőnkbe visszajáró pácienseinknek a már korábban beállított, rendszeresen szedett hormonális fogamzásgátló  receptért nem kell minden esetben bejönniük a rendelőbe. Telefonon kérheti rendelési napon a receptet az előjegyző telefonszámra küldött sms-ben az asszisztensektől neve és TAJ száma vagy születési dátuma megadásával! E-receptet állítunk ki az EESZT-be, melyet a TAJ számával kiválthat a gyógyszertárakban. A recept felírási díjat következő 3 havi esedékes recept kérése miatti személyes megjelenése kapcsán vagy közben kért vizsgálati időpontjában tudja majd később rendezni.

Asszisztensek elérhetőségei

Az online előjegyzés mellett a telefonos előjegyzésünk is működik, de kérjük, lehetőség szerint preferálják az online előjegyzést. Amennyiben nem sikerül telefonon elérni a kolléganőimet, ők később visszahívják Önt. Ha nem kapna visszahívást aznap, kérem, hogy írjon egy sms-t (belföldi telefonszámról) az adott napon dolgozó asszisztens előjegyző telefonszámára és visszahívják Önt! Külföldi telefonszámot nem hívhatnak vissza.

Hétfőn  és kedden dolgozik (telefonos időpont előjegyzés és foglalt időpont 4 órán belüli lemondása esetén sms): Mitruska Kitty szülésznő, asszisztensnő előjegyző telefonszáma: 06-30-360-3730
Szerdán és csütörtökön dolgozik (telefonos időpont előjegyzés és foglalt időpont 4 órán belüli lemondása esetén sms): Botos Anna asszisztensnő előjegyző telefonszáma: 06-30-149-1970

Elérhetőségek: hétfőn, szerdán, csütörtökön 8.30-13.00 óra között és 13.30-17.00 óra között, kedden: 8.30-13.00 óra között és 13.30-20.00 óra között, pénteken: 12-15 óra között (átirányítás miatt mindkét számot hívhatja pénteken). A kolléganők ebédszünete általában 13.00-13.30 között van, kedden a rendelőben dolgozó kolléganő ebédszünete 13.40-14.10 között van.

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját a foglalt időpont előtt 4 órán belül, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 5000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben nem mondja le az előjegyzett időpontját és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 10000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Rövid konzultáció keretében kérhető vizsgálatok a rendelő forgalma miatt kedden, szerdán, csütörtökön 8:30-11:00 óra között vehetők igénybe, melyre az online előjegyzésünk Rövid konzultáció naptárában foglalhat időpontot. A rendelési naptárban nőgyógyászati vizsgálatra előjegyzett páciensek minden esetben elsőbbséget élveznek az ellátásban, emiatt a rövid konzultációra érkezőknek néha 15 percet várakozniuk kell, megértésüket köszönjük. Nőgyógyászati vizsgálatot csak a rendelési naptárban történt előjegyzési időpontban végzünk (lásd Online előjegyzés).

Dr. Ujházy András elérhetősége

Telefonos konzultációra lehetőséget kizárólag a rendelőnkben már vizsgálaton járt pácienseknek nyújtunk (06-30-960-7318).

A telefonos konzultáció több mint két évtizede ingyenes, mely a jövőben változni fog és E-számla átutalással történő rendezése után lesz lehetséges (a közleményben név feltüntetésével).

Telefonon konzultálni a következő időintervallumokban lehetséges a rendelőben javasolt laboratóriumi vizsgálati leletről, fellépett panaszról vagy az ambuláns lapon leírt, beállított kezelésről (nem feltétlen tudom azonnal fogadni a hívásokat):

Hétfő 9-16 óra között

Kedd / Szerda / Csütörtök: Sürgős szakmai kérdés esetén rendeléseink alatt asszisztensemet hívják! Ha kérdését nem tudják megbeszélni és a rendelés közben van szabad percem, visszahívom Önt.

Péntek: 8-14 óra között

dr Ujházy András

Email konzultáció

Kérem, hogy lehetőség szerint telefonon és NE email-en keressenek konzultáció céljából!
Köszönettel: dr Ujházy András