Kedves Hölgyek!
Rendelőnk berendezési tárgyainak rendszeres fertőtlenítésével próbálunk biztonságos tárgyi feltételeket teremteni pácienseinknek és saját munkatársainknak is. Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében megérkezése után azonnal mosson kezet a váróteremből nyíló mosdóban, majd a vizsgáló helységbe lépve használja a kézfertőtlenítőt, köszönjük! Kérjük, hogy a rendelésre a járvány idején ne hozzon kísérőt magával, a váróteremben csak páciensek tartózkodhatnak.

Rendelőnkbe visszajáró pácienseinknek a már korábban beállított, rendszeresen szedett hormonális fogamzásgátló  receptért nem kell bejönni a rendelőbe a járvány ideje alatt. Telefonon kérje a receptet az előjegyző telefonszámon az asszisztensektől neve és TAJ száma vagy születési dátuma megadásával! E-receptet állítunk ki az EESZT-be, melyet a TAJ számával Ön vagy hozzátartozója is kiválthat a gyógyszertárakban. A járvány alatt a rendszeresen szedett fogamzásgátló felíráshoz a személyes megjelenéstől eltekintünk, a recept felírási díjat következő megjelenésekor tudja majd rendezni.

Asszisztens elérhetősége

Mitruska Kitty asszisztens, szülésznő ad időpontot a rendeléseimre, szabadsága esetén Lovas Alexandra asszisztensnő fogadja hívásaikat.
Telefonszám: 06-30-360-3730
Elérhetőség: hétfőn, csütörtökön és pénteken 9-17 óra között, kedden, szerdán: rendelési időben (lásd Rendeléseink menüpontban). Kedden és szerdán a kolléganők ebédszünete 13-14 óra között van. Rendelési időben a kolléganők nem mindig tudják a hívásokat fogadni, ilyen esetben később visszahívják Önt.

Előjegyzett rendelési időpont lemondását SMS-ben kérjük, lehetőleg 2 nappal a kapott időpont előtt
(az SMS-ben név, időpont megjelölésével). Ezt amiatt kérjük, hogy az akut panaszok (fertőzés, hasi fájdalom) miatt időpontra váró pácienseinknek a betelt rendelési napokon lehetőségünk legyen vizsgálati lehetőséget biztosítani.

Az asszisztensnő a délelőttre előjegyzett pácienseket előző nap délután, a délutánra előjegyzett pácienseket pedig aznap délelőtt felhívja és érdeklődik, hogy igénybe veszik-e az előjegyzett vizsgálati időpontjukat, várhatjuk-e a pácienst az előjegyzett időben a rendelőben. Köszönöm, hogy fogadják az asszisztensnő telefonos érdeklődését vagy ha nem tudják a hívást fogadni, köszönöm, hogy sms-ben válaszolnak neki!

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját a foglalt időpont előtt 4 órán belül, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben nem mondja le az előjegyzett időpontját és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 10000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Rendelési előjegyzési időpont nélkül kérhető vizsgálatok listáját az Áraink menüpontban foglaltuk össze. Ezek a vizsgálatok a rendelő forgalma miatt kedden, szerdán, csütörtökön 8-12 óra között vehetők igénybe (az időpontra érkezett páciensek minden esetben elsőbbséget élveznek az ellátásban, emiatt az időpont nélkül érkezőknek sajnos várakozniuk kell). Nőgyógyászati vizsgálatot előjegyzési időpont nélkül nem végzünk.

Dr. Ujházy András elérhetősége

Telefonos konzultáció (06-30-960-7318) lehetséges a következő időintervallumokban, de nem feltétlen tudom azonnal fogadni a hívásokat:

Hétfő 9-16 óra között

Kedd / Szerda / Csütörtök: Sürgős szakmai kérdés esetén rendeléseink alatt asszisztensemet hívják! Ha kérdését nem tudják megbeszélni és a rendelés közben van szabad percem, visszahívom Önt.

Péntek: 8-14 óra között

dr Ujházy András

Email konzultáció

Kérem, hogy lehetőség szerint telefonon és NE email-en keressenek konzultáció céljából!
Köszönettel: dr Ujházy András