Kedves Hölgyek!

Rendelésemen előjegyzés alapján fogadjuk a pácienseket. Várandós gondozásra és nőgyógyászati járóbeteg-ellátásra kérhetnek hozzám időpontot.
Krónikus, régóta fennálló, visszatérő hüvelyfertőzés, együttléthez kötődő húgyúti panaszok kivizsgálását, kezelését Dr. Ujházy végzi, ilyen panasszal hozzá kérjenek időpontot!
Kérem, hogy a rendelővel kapcsolatos további információkról (megközelíthetőség, árak) tájékozódjanak a honlapon!

Asszisztens elérhetősége

A rendelési előjegyzést Surányi Éva asszisztens, szülésznő irányítja, ő ad időpontot a rendeléseimre.
Telefonszám: 06-20-532-1572
Elérhetőség: hétfőtől péntekig 8-16 óra között. Rendelési időben a kolléganő nem mindig tudja a hívásokat fogadni, ilyen esetben később visszahívja Önt.

Előjegyzett rendelési időpont lemondását SMS-ben kérjük, lehetőleg 2 nappal a kapott időpont előtt
(az SMS-ben név, időpont megjelölésével). Ezt amiatt kérjük, hogy az akut panaszok (fertőzés, hasi fájdalom) miatt időpontra váró pácienseinknek a betelt rendelési napokon lehetőségünk legyen vizsgálati lehetőséget biztosítani.

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját (a foglalt időpont előtt 4 órán belül) illetve nem mondja le és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben szakmai kérdése van, szerdán 16:00-18:00 óra között kereshet kérdéseivel.
Elérhetőségem: +36703615033

Ha nem érne el akut, halasztást nem tűrő panasz, rosszullét esetén, kérem, ne várja a telefonos visszahívásom, hanem haladéktalanul forduljon a területileg illetékes szülészeti és nőgyógyászati betegellátó intézményhez (kórház/klinika)!

Dr. Fekécs Györgyi