Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, hallgatóként a tudományos élet aktív résztvevőjeként.
Tudományos munkámat hallgatói éveim alatt a Semmelweis Egyetem Népegészségtani Intézetében, az I. sz. Sebészeti Klinika Kísérleti Műtőjében, valamint az I.sz Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján végeztem. Munkámat 2014-ben TDK első díjjal jutalmazták.
Gyakorlati ismereteimet, készségeimet tanulmányaim mellett a mosonmagyaróvári Wittmann Plasztika Sebészeti magánintézményében volt lehetőségem fejleszteni.
Felsőfokú német és angol nyelvtudással rendelkezem.
Egyetemi éveim alatt kimagasló érdeklődéssel fordultam a szülészet-nőgyógyászat felé. E tárgyban gyakorlatomat Svájcban, a zürichi Universitatspital-ban végeztem.
Jelenleg Budapesten, a Semmelweis Egyetem Szülészet Nőgyógyászati Klinikájának Baross utcai részlegén dolgozom orvosként.
A felelősségteljes gondolkodás jegyében a természettel, a női életműködésekkel, lelki folyamatokkal teljes harmóniában lévő szemléletet kívánom ötvözni a legkorszerűbb orvoslással. A várandósságra és a gyermekáldásra mindig is az élet ajándékaként, ünnepeként tekintek. A tisztelettel és legjobb tudásom szerint való segítségnyújtást tekintem munkám, egyben hivatásom lényegének, céljának.
Terhesgondozással, terhességgel, nőgyógyászati problémákkal kapcsolatos kérdéseivel kérem, bizalommal forduljon hozzám.

Tanulmányaim:
2011-2017 Semmelweis Egyetem Budapest, Általános Orvostudományi Kar

Szakdolgozat címe: Terhesség alatt jelentkező hipertenzív kórképek klasszifikációbeli különbségeinek jelentősége az ACOG 2013 kritériumrendszere alapján
Munkahely:
2016.07.01-2016.07.31. Universitätspital Zürich, Svájc
2017- től Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai részleg

Tudományos társasági tisztség:

Fiatal Nőorvosok Társasága: elnök