Ha nincsen egy héten belül szabad időpontunk és akut hüvelyfertőzés panasza van

Keddi, szerdai és csütörtöki rendeléseinken a lefoglalt, majd a páciensek által lemondott időpontokra a vizsgálatra akut panasz miatt váró pácienseinket be tudjuk hívni és el tudjuk látni. Ilyenkor sajnos előfordul, hogy nem feltétlen olyan időpont szabadul fel, ami a vizsgálatra váró pácienseknek könnyen megoldható. Minden héten a felszabaduló időpontokra hívjuk be a sürgős panasz miatt vizsgálatot kérő betegeinket.

Amennyiben több páciens vár sürgős panasz miatt vizsgálatra, mint ahány vizsgálati időpont felszabadul a héten és így nem tudunk minden időpontra várót behívni a rendelőbe, akkor (ha a vizsgáló orvos időbeosztása engedi) a következő lehetőséget biztosítjuk a visszajáró, a rendelőben már ellátásban részesült pácienseknek:

A hüvelyfertőzés miatt vizsgálatra váró betegeinket telefonon keressük és általában a keddi, szerdai, csütörtöki rendelésektől független időpontban akut vizsgálati lehetőséget ajánlunk nekik, melyben a panaszok meghallgatása, colposcopos vizsgálat, hüvelyváladék kenet mikroszkópos vizsgálata és kezelés felírása történik. Mivel ezt az ellátási lehetőséget csak kivételes esetben végezzük, ha a megszokott rendelési napjainkon nem tudjuk a sürgős panasz miatt jelentkezőket megvizsgálni, ilyenkor mindig a rendelőből az asszisztens vagy a vizsgáló orvos hívja fel a vizsgálatra várókat.

A keddi, szerdai vagy csütörtöki rendeléseinktől független időpontban végzett akut vizsgálat és ellátás esetén az “Áraink” menüpontban látható vizsgálati díjainkhoz további 6000 Ft sürgősségi felárat számlázunk.

Kérjük említse nekünk a rendelési előjegyzés telefonszámán, ha panasza sürgős és emiatt visszahívást kér felszabaduló időpont esetén.

dr Ujházy András Ph.D.