Tisztelt Pácienseim!

Kérem, hogy a Rólunk című menüpont bevezetőjét olvassák el!

Olyan várandósok gondozását, akiknél korábban én nem vezettem szülést, már nem vállalok, őket dr. Fekécs Györgyi és dr. Vajna Rita kollégáimhoz irányítom, miután a terhességet igazolom, a további várandós gondozást már ők folytatják. Azokkal, akiknek a gyermekét a korábbi években én segíthettem a világra, egyénileg beszélem meg, hogy a kórtörténet és a várható szülési mód ismeretében tudom-e a várandós gondozást vállalni. A korábbi években (főleg a 2010. előtti és utáni néhány évben) végzett műtéti ellátásra az utóbbi években már nincs akkora kapacitásom és kevesebb műtétet vállalok, mint korábban. Természetesen a kevésbé halasztható nőgyógyászati kisműtéteket, méhszájon kóros cytologiai lelet, daganatmegelőző állapot gyanúja miatt végzett műtéteket (conisatio) pácienseimnél én végzem, de a tervezhető, nem sürgős hasi műtétek egy részét a rendelőben is dolgozó kollégáimhoz irányítom. Terhességmegszakítást nem vállalok.

Köszönöm a páciensek megértését!

A fekvőbeteg-ellátást a következő intézetben végzem:

Maternity Magánklinika maternity.hu

https://maternity.hu/galeria/

A javasolt műtéti beavatkozásra a Maternity Magánklinikába a következőképpen jelentkezhet be:

Ambuláns lapját a levélben telefonszáma feltüntetésével, kérem, hogy küldje el a következő email címre: mutet@maternity.hu

A Maternity Magánklinika fogja Önt keresni a megírt telefonszámán és egyeztetnek a műtét előtti teendőkről. A műtéti beavatkozás időpontját először velem egyeztesse, az időpontot én fogom egyeztetni a Magánklinikával.

dr. Ujházy András Ph.D.